Tali ❤️

Tali ❤️

När tiken är parad så blir dom, som sagt, väldigt matglada. Allt åker ner, från banan till allt vad grönsaker heter ? Gjorde en sallad igår och Tali höll sej närmast. Visserligen är dom alltid nära när jag förbereder mat men inte riktigt så närgångna. Dom fick smaka på allt men jag har ett test som är ultimat, tomattestet ? Ett gott tecken är om tiken bara äääälskar tomat och det gör hon sannerligen. Hundarna tar vanligtvis emot en bit väldigt fint men nu är det ett annat klipp i käken, bäst att kasta till Tali så inte fingrarna ryker ?En promenad i skogen där vi insåg hur mycket det verkligen regnade i natt. Blåste rejält och åskade också, inte mysigt alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.