Vilken start :)

Vilken start :)

Tali tar sannerligen väl hand om valparna. Det är helt tyst ute hos dom, precis som jag vill ha det. Mat finns hela tiden och dom äter lite i omgångar, alla är så nöjda och belåtna. Dom är inte helt nöjda när dom hamnar i korgen men jag jobbar snabbt så när dom är i bädden igen är det tyst och lugnt på några sekunder. Jag kan bara njuta, stå och titta på dom små liven 🙂 Jenna och Doris får inte komma i närheten av valplådan, det är Talis plats och jag tycker inte att dom stora har där att göra. När valparna är större ska dom träffas så dom får lära sej mer hundspråk men inte än. Tali kanske skulle tycka att det är ok med besök men jag riskerar inte att förstöra lugnet som är, allt har sin tid 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.