Trevlig Midsommar

Trevlig Midsommar

Tali är nu med oss små stunder i köket. Jenna och Doris sköter allt så bra. Jag har grind i dörren ut till valparna men den kan stå öppen när Tali är med oss så hon kan komma och gå, dom andra hundarna funderar inte ens på att gå ut dit utan respekterar till fullo att det är Talis valpar. Det passar mej utmärkt för jag vill inte ha en massa ”spring” i valplådan utan det ska vara lugn och ro i alla lägen.

Det är lite otacksamt att bädda rent för det tar bara ett par minuter så är det lite bajs där. Dock ska det göras för rent och snyggt ska det vara. Valparna mår utmärkt och på söndag ska dom vägas. Då är dom 1 vecka och ska även märkas så man vet vilken som är vilken. Egentligen brukar jag redan ha gjort det men är det frid och fröjd så har jag ingen brådska med det.

Jag önskar er alla en riktigt trevlig Midsommar. Kram på er.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.