Hjälpredor

Hjälpredor

Igår kom äldsta barnbarnet för att bo hos oss en vecka. Mysigt att få rå om henne och en liten hjälpreda är hon 🙂 Nu skulle det in en stor valplåda, känns som att den dom hade började bli för liten. Då kom hjälpreda nr 2 till undsättning 🙂 Birgitta, stort tack för hjälpen med att få in och iordningställa den.

Så ville Daisy till skogen så vi tog med Jenna och for dit. Hon fixade upp skvallerpinnarna vid åteln vilket behövdes. Sedan har hon även hjälpt mej så jag fick kokat in årets första rödbetor! Aldrig haft så tidigt, riktigt nöjd när jag ser burken och fler ska det bli.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.