Grattis

Grattis

Den här tiden på året finns det mycket att gratta 🙂 Jenna/Zumokullen fyller 5 år idag <3 Grattis till er alla, 11 stycken blev dom och därmed den största kullen. Ha en riktigt fin dag allihop. Det finns mer att fira denna dag, Kenneth och jag har varit gifta i 35 år! Vart har den tiden tagit vägen? Grattis till oss.

När det är en speciell dag så får man lov att göra lite speciella saker. Vi började med att Tali fick följa med till skogen och det var uppskattat. Nu fick hon leta efter Hjorttryfflar igen och känna skogsdofter. När tiken har så många valpar börjar jag ge lite mat några dagar tidigare än tänkt. Allt för att skona Tali lite. Jag ställde ner maten när dom sov, man ska inte skrika till sej mat utan även här ska det ske under ordnade former. Alltid spännande att se dom använda näsan och rätt vad det var så mumsade dom för fullt 🙂 Valparna går på ostyriga ben, försökte ta kort men det blev bara suddigt. Dock lägger jag ut en så ni får en känsla av det i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.