Nytt boende

Nytt boende

Det är väldigt praktiskt att ha kompisen nära, Birgitta kommer gärna när det ska grejas och då få mysa med dom små. Efter dom ätit bar vi dom till det stora valprummet med dito utehage. Först tyckte dom nog att det var rätt onödigt men snart var dom i lektagen och att klättra på Birgitta var kul 🙂 Dom är duktiga på att dricka vatten vilket känns skönt i denna värma. Tali inspekterade och ville också ha kel, då passade valparna på att få efterrätt. Birgitta hamnade, så att säja, mitt i maten. När dom hade fått det dom behövde slocknade dom snart 🙂

Igår fick dom besök, dom uppskattar att få det dessa sociala varelser 🙂 Jag fick även se att Tali gav dom mat stående, det är ju också praktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.