Busebarna

Busebarna

Dessa valpar! Så himla mysiga och goa. Visst biter dom mej men inte hårt så jag behöver sällan säja till dom. Dom är väldigt tysta, även när dom busar. Nog kan ett syskon få lite hård hantering och protesterar men sällan mer än så. Pipan följer med varje mål nu. Det finns ingen stress med maten utan dom sover i godan ro, så gör jag inkallningssignal och dom undrar vad som låter. Nu börjar dom förstå att det är matdags, yrvaket gäspar dom, kissar, för att sedan komma till maten.

Efter mat är det fri lek och gos 🙂 Varför köpa dyra leksaker när det är så roligt med en helt vanlig plastkruka?

Jag har 8 veckor på mej att ge dom den bästa start jag kan och nog tycker jag att vi är på riktigt god väg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.