AJ?

AJ?

Jag sitter på golvet med valparna och dom gillar mina fötter skarpt 🙂 Mina tår är inne i hela käften men inte att dom biter hårt. Dock killas det något vansinnigt när ett helt gäng håller på och det kan vara jobbigt nog, eller inte 🙂

Då jag inte kommer in i skogen som jag önskar så drog vi till grabben och släppte ut dom på stubben där. Dom leker och har väldans kul så avslutas det med vattenlek, tassar i vattenskålen och gräva så finns inget vatten kvar 🙂

Kom på en sak! Ni har väl sett på hemsidan en symbol med You Tube, där finns en hel del filmer från tidigare upplevelser med mina hundar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.