Skogen

Skogen

Övning ger färdighet 🙂 Dom kämpar på med att komma över stocken, riktigt smidiga valpar för att vara så små. I vanlig ordning så undersöks det mesta och en hel del bus hinner dom också med. Vistelsen blev lite längre för dom men när dom började söka sej till buren insåg jag att nu är det dags att åka hem. Vatten följer självklart med och att släcka törsten är klokt. Nu sover dom sött och drömmer nog om nästa äventyr 🙂

Igår hade valparna besök, Lila, Lucky och Leias förväntansfulla, blivande ägare gosade med dom. Nu är det sannerligen nedräkning tills dom ska börja fara till sina nya hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.