Voffarna

Voffarna

Valparna har många smeknamn som grupp, voffarna är ett av dom 🙂 Jag tog lite foton på dom igår efter vi tagit alla bilder, det verkade som det var tröttsamt för busebarna så dom sov gott en rejäl stund efter det. På morgonen var dom inne och härjade. Jag undrar om man kan ha mer kul än en valp? Dom gör ett röjande inne, springer ut och hittar på mer bus för att sedan dundra in som en elefanthjord och fortsätta med något annat 🙂 Jag hade lite ärenden att göra så dom fick vackert vara i valprummet medan jag åkte iväg. Dom fick märgben och det var uppskattat 🙂

I morgon är det valpbesiktning på godingarna. Min veterinär kommer hit så slipper jag åka med hela ligan och det känns skönt. Så ska jag stolt visa upp pluttisarna för pappa Zigge och hans 2-beningar lite senare samma dag. Det ser jag mycket fram emot 🙂 Kan bli senare inlägg i morgon då jag har lite att stå i 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.