8 veckor

8 veckor

Så har det redan gått 8 veckor, vart tog den tiden vägen? 5 av godingarna åker idag och snart börjar förväntansfulla valpköpare att rulla in på gården. Jätteskönt att veta att valparna kommer att få så fina hem men en sorgens dag då jag har lite svårt att släppa bandet till dom. Jag vet att jag kommer att få följa deras liv och leverne men ändå……

Valparna behöver få komma iväg, oavsett hur jag känner, så dom får ett eget liv och få utvecklas var och en för sej. Ett avhopp blev det på en brun hane igår så han och den svarta hanen med grönt halsband finns kvar.

I morse busade dom runt i tvättstugan och groven. Jösses så roligt dom hade, inte helt lätt att ta kort på valpar i full rörelse 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.