Snart 4

Snart 4

Det regnar ute 🙂 så efterlängtat. Visserligen blir det blött inne när valparna far in och ut i ren glädje men det är helt ok 🙂 I valprummet fick dom älghorn att gnaga på så har dom lite att pyssla med. Snart kommer Hugos matte och husse så han har fått duscha och är nu ren och prydlig. Det var lite bättre i söndags när så många kom för hämtning, då hade jag inte riktigt tid att tänka efter. Nu när det bara är en som ska åka blir det tuffare, jag kommer nog aldrig att vänja mej och skulle jag göra det så är det dags att lägga av med valpar. Stoltheten när jag får rapporter om dom små liven i sina nya hem är guld värda och lägger verkligen plåster på såret 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.