Lätta på trycket

Lätta på trycket

När ankorna skulle ut denna morgon var det 4 hägrar och 3 änder i den. Hägrarna har upptäckt att det är lite vatten så dom har säkert kalas på Rudorna som finns i den, hoppas det blir några kvar….

Pluttisarna fick träffa Doris. Tuffa valpar först men när Doris gör sina snabba kast tyckte dom hon var läskig, bäst att ta det lugnt med den konstiga hunden. Dom närmade sej sedan med respekt och Doris var nöjd med resultatet.

Voffarna och jag tar flera turer runt huset så dom får bajsa av sej utanför hagen, det lättar på trycker både för dom och mej 🙂 Jag lät dom upptäcka buskaget vi har och det var himla spännande 🙂 Semlan hittade en pinne som hon stolt ville behålla…… Det fanns kojor i buskarna som dom hade så roligt i 🙂 Perfekt att träna inkallning när dom har fullt upp. Dom fick ett helt odramatiskt godissök. Lite matpärlor på marken som dom fick använda näsa för att hitta. En helt vanlig dag i Hôlevalla 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.