Denna Doris

Denna Doris

Vad ska man säja….. Denna Doris…… Det är inte snyggt, det hinder vi satt upp för Doris men det var vad som fanns hemma. Inte 17 hjälpte det, hon for över i morse 🙁 Birgitta kom för vi skulle träna lite mer vatten, då far D över hundgården. Hon tog sats på trumman som står där och flög över, stöööööööön! In med henne i huset så vi kunde åka. Väl hemma igen åkte trumman ut och in med Doris igen, in för att städa, då hör jag henne skälla, tittar ut och ser henne springa med grannen som kommer cyklande. Hon tog sej alltså över i alla fall. STÖÖÖÖÖÖN! Ropar hem henne och in med henne i den stora hundgården. Där är det tak på en del av den och kanske att det håller henne inne?????? Det roar mej inte alls så nu lägger jag ansvaret på hennes båda hussar, se till att fixa det som behöver fixas.

Jag skulle kunna ha 10 flattar, inga problem, 4 är hemma nu och allt rullar på som det ska 🙂 Men denna Doris….. inte konstigt att jag blir gråhårig…. Skönt att få en stund vid vattnet med Saga och Freja.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.