Bäste Ture

Bäste Ture

Birgitta hade lagt ytterligare ett spår till Ture som vi gick i morse. Det gick så bra 🙂 Nu är det dags att anmäla till prov så har han nog sin titel rätt vad det är 🙂

Med en bra morgon får man ytterligare energi. Eftersom det ska regna frampå dagen så var det bara att hoppa på gräsklipparen och se till att gräset kortas. Det tar en god stund men när det var klart var jag nöjd, igen. Hoppade in i bilen för att handla. Det är dock inte min grej men nu är det också gjort och maten inplockad så jag är nöjd, igen 🙂 Snart ska golven få sej en omgång, varför nöja sej med att vara nöjd 3 ggr? Känns helt ok att vara det 4 ggr 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.