Goa hundar :)

Goa hundar :)

Igår åkte Leia hem så nu är det inte riktigt lika mycket bus 🙂 Jag testade Selma med kanindummisen och det gick väldans bra med henne också 🙂

Denna morgon när jag skulle släppa ut ankorna visar det sej att en mink tagit död på 3 av dom. Den satt och väste mot mej så jag tänkte ta den av daga men när jag var tillbaka så var den borta. Mink är ett riktigt skadedjur och hör inte till vår fauna så den ska väck, framförallt när den tar ankorna. Då blir jag riktigt vred!!

Bara att lugna ner sej för det var dags att åka på andjakt. Tali och Jenna skulle göra jobbet men Selma fick följa med också, jag kan inte sätta henne i hundgården när hon inte är van. Jag hörde hur hon lät i bilen, inte alls nöjd med att vara själv så efter fikat fick hon följa med. Det är en stillsam jakt och inte en himla massa skjutande så det gick bra att hon var med. Visst hörde hon smällar men det var inget som hon ens noterade. Dom stora fick hämtat 8 änder ihop och Tali avslutade med en fin vattendirigering, inte så himla lång men jag var mycket nöjd 🙂 Nöjd blir man också när man får lovord över hur hundarna jobbar, det värmer 🙂 Selma skulle inte vara sämre än sin bror Birr så hon fick sitta framför fåglarna hon också, min nya arbetskompis 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.