Tillbakablick

Tillbakablick

Jag har haft så fina dagar att tänka tillbaka på. Nya upplevelser för hundarna som att åka trångt i en vagn. Jenna undrade om det verkligen var meningen att åka så tätt men dom vande sej snart och tyckte det var ok. Dom har jobbat ihop med labbar och spaniels, kors och tvärs har dom sprungit och det har funkat perfekt. Lite mer lydnad skulle önskas på mina men detta var helt nytt så vi får jobba med det. Man får aldrig glömma det som går bra, det andra reflekterar jag över och tar igen på träning.

Jag skickade Jenna på en and men hon missförstod, Tali hade full koll så jag skickade henne. Då insåg Jenna att hon var fel ute och simmade för allt vad tygen höll fram mot anden och kom ca 20 cm före Tali. Det gick Talis ära förnär så hon beslutade att dom skulle ta in den ihop 🙂 funkar ju det också.

Vi for vidare till Torhamn men mycket mys med barnbarnen. Dagarna gick alldeles för fort, som det gärna gör när man har trevligt. Många mil i bilen men det var det värt 🙂 Lilla Stina har skött sej med den äran, så himla lätt att ha med. Denna morgon var vi på promenad med Birgitta så jag fick berätta om allt jag varit med om. Bild på ligan blev det också.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.