Söndagsträning

Söndagsträning

Döm om min förvåning när jag tittade ut och fick se att det kommit snö, å neeej blev min första tanke och det tycker jag än! Jag har ont i halsen och tung i huvudet men med lite piller så for jag och hundarna till skogen, dom behövde få sträcka på benen före träning. Stina försöker lära Lucky att hitta Hjorttryffel men det går så där 🙂 Vi får se om hon kan det före hon åker hem igen. På nätterna delar jag dom så Valparna får sova med varsin vuxen och Lucky fixar det galant. Så skönt när det inte är gnäll utan att hon gillar läget.

Så kom Porter, Lille Lari, Spira och Saga för att träna, Tali fick också vara med. Vi har kört dubbelmarkeringar och linjetag med varierande svårighet. Efter tuffa övningar så var vi nöjda och kaffet satt fint det också 🙂 Lari har i vanlig ordning fått ensamträning men tids nog ska han fasas in i gruppen.

Fick se spår från ett stort Vildsvin i nysnön, självklart skulle Tali dit med nosen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.