Snart hemfärd

Snart hemfärd

Jag är väldans nöjd med helgen i huvudstaden. Mamma Mia, helt kanon. Filmen om Freddie M, kan inte stava, var också sannerligen sevärd. Det är så kul att göra detta med kompisarna, handla … dricka gott och bara umgås med en massa skratt och tjôt ? Dock är min förkylning vansinnigt envis så maten har smakat blä. Synd, för det såg gott ut, men det är smällar jag får ta när övrigt varit bra. Nu börjar jag längta hem till familj och hundar så tack för en underbar helg ?

Fick rapport om att Jenna gjort ett suveränt eftersök ❤️

Saknar även min dator, blir lätt irriterad över att inte bilder lägger sej som dom ska ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.