Söndag

Söndag

Förkylningen är väl något bättre men någon vidare sömn har det inte blivit. Är det inte Kenneth som hostar så är det jag…….. Dock är det ett strålande väder ute, ingen vind och solen skiner så en liten träning i hagen skulle jag väl orka med.

Vi har mest tränat sök men även lite markering och då har Porter, Freja, Tali, Lari och Stina varit med. Dom små har fått några markeringar vilket gått riktigt bra. Lari tycker det är spännande med vuxna hundar så han ville gärna hälsa på dom under första passet. Under pass två hade det intresset svalnat så han jobbar på så fint.

Nu ska jag inte göra så mycket mer idag utan försöka kurera mej.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.