Lilla Liila

Lilla Liila

Liila, kullsyster till Stina, kom på besök idag. Det blev trimning och kloklippning till att börja med. Tror inte hon hade förväntat sej det i morse 🙂 Att klippa klorna är inte hennes grej men jag är envisare än hon så nu är det gjort. Vi tog en tur till skogen så fick jag ”känna” på henne lite. Sitt stanna kvar funkar jättefint medans jag lägger ut en dummies som hon gladeligen hämtar. Matte fick också testa med fint resultat, duktig liten Liila 🙂 Min kamera håller på att ge upp så jag måste skaffa en ny, svårt att ta fina bilder och dom blir oskarpa hur jag än gör om inte ljuset är perfekt. Med det sagt så, håll till godo.

Efter samtal med goda vänner som har det jobbigt med sjukdom så önskar jag er alla som drabbats med god tillbättring. Jag får göra en större ficka så jag kan ta hand om er alla, sköt om er, kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.