Hundgöra

Hundgöra

Hundarna sitter fint för att få matrester, det är väldigt gott tycker dom och dom får så gärna när det finns. Idag var det dags för oss att gå i drevet. LillStinas halsband öppnar sej bara så det fick jag ta av. Hon är nära mej hela tiden så det spelar ingen roll om hon är utan. Dom stora måste ha när dom stöter och det har dom verkligen gjort idag. När vi var klara med första drevet satt vi och väntade på skyttarna, Tali satte sej vid min vänstra sida och Jenna på den högra. Så kände vi varandras närvaro och värme och hade det bara gott, älskade kompisar. Nu är vi allt lite möra båda hundarna och jag så det blir en lugn kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.