Storjakt

Storjakt

Tre jaktlag möttes upp kl 7 denna morgon för en storjakt. Vi välkomnades med glögg och pepparkaka, så mysigt att få i brasans sken. Efter genomgång och där vi fått våra pass så gav sej 24 jägare + hundförare med 7 hundar ut på jakt. Under förmiddagen blev inget djur fällt så vi samlades för att avnjuta varm soppa.

Dags att bege sej ut igen. Nu fick jag i alla fall se 3 rådjur på passet men eftersom vi jagade gris och hjort så fick dom passera. Tomten fick en julgris som Doris drev fram  bra jobbat Doris och Stefan ? Ytterligare en gris blev fälld av annan skytt. Inga presentabla bilder på grisarna så det får ni vara utan. Tack alla för en väldigt trevlig och gemytlig dag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.