Dan före dan fö…….

Dan före dan fö…….

Nu känns det som om Julen närmar sej i ett rasande tempo och i morgon, som ni vet, kommer första familjen hem för firande 🙂 Julen är sannerligen en högtid för familjen och det gjorde att jag åkte med fika till min morbror idag. Vi har inte setts på länge så det var roligt att få träffa honom och vi pratade länge och väl. Att besöka honom gjorde att jag kände mej närmare mina föräldrar som inte är med mej längre så saknaden gjorde sej påmind men på ett skönt sätt. Jag kommer snart att åka till honom igen för att prata bort en stund, han behöver det också. Ta nu hand om varandra och dela ut så många Julkramar ni kan, den värmer länge.

Nu vet jag inte hur mycket tid jag har för att sitta vid datorn dom närmaste dagarna så jag passar på att önska er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.