Viltträning

Viltträning

Jag ville ge Ture ett sök med vilt före han åker tillbaka till Sussie. Stina skulle få sitt första sök och Freja behövde också få pröva på vilt igen. Ture jobbar på så himla fint så snart var 7 inne, snabbt och effektivt gör han arbetet så jag var mycket nöjd. Fick bli en bild där han sitter med en morkulla i munnen.

Freja var inte sämre hon, med liv och lust var snart 7 vilt inne, det rullade på väldans bra. Stina har aldrig fått något sök förut så hon var inte med i matchen vad hon skulle göra. Ingen fara på taket, jag följde med ut i söket utan att säja något och snart fick hon en fågel i nosen och tog snabbt upp den, 7 fick även hon plocka in. Hon, likt dom andra, har fantastiskt grepp, jättefina avlämningar och tar spontant kråka, morkulla, duva, and och kanin. En riktigt bra fm i skogen 🙂

5 kommentarer

  1. Helena

    Ser härligt ut. Ska passa på att frosta av viltfrysen idag när vi har – grader, få se vad jag kan hitta där, så skönt med barmark så man kan träna ordentligt …
    Helena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.