Hopp o lek

Hopp o lek

-14 ute så det är fortsatt kallt. Det blir kortare promenad men dom måste få ut lite energi, framförallt Stina. Med ungdomligt oförstånd springer hon mest överallt och minst på vägen, ute i snön är roligast 🙂 Karda har lärt henne att frusen raps är gott att äta så det gör även hon nu. Det är massor med viltspår i snön, nu syns det tydligt vilka djur som rör sej i markerna.

Jag har inte skaffat någon ny kamera än utan fotat med telefon men det är jag inte lika förtjust i. Linsen är fruktansvärt repig men jag testade ett tips i morse och tog sot på densamma för att minska reflexerna, funkar nog ett tag till….. Tog i motljus och det blev betydligt bättre än tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.