Lördag = träning

Lördag = träning

Det är bäst att passa på med träning i hagen så länge den är tom på djur, det finns många möjligheter till olika övningar och man kan få riktigt långa markeringar. Rebecca körde Lari, Stinas bror, och dom jobbar på så fint. Så roligt när man ser att det går framåt, man får aldrig glömma att även små steg för en framåt. Dom är fortfarande väldigt unga men det lovar sannerligen gott 🙂

Roligt att se Spira igen, en donna som har så mycket arbetslust och som jobbar för Cornelia. Hon är också fortfarande ung och kommer också att bli en ännu duktigare apportör.

Stina, Tali, Tova och Freja var också med. Freja var lite loj så jag hoppas att hon börjar löpa snart, denna väntan….. 🙂 Tali och Tova får svårare uppgifter som sej bör och nog känns det skönt att ha en hund att köra som kan mer som motvikt till Stina. Stina är duktig hon också men har mycket att lära, såklart. Ytterligare en bra dag ut i vår hage 🙂

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.