Träning

Träning

Oj som det blåser idag, man får verkligen hålla i hatten 🙂 I goda vänners lag har vi tränat, långa,korta markeringar, över hinder och över min lilla damm, dirigeringsövningar, ja mycket hann vi med. Lari som stukat en tå fick vara passiv hela träningen men han tog det som en man och satt tyst och tittade på 🙂 Rebecca lånade Porter då matte sitter gipsad och det gick himla bra, nu har hon mycket med sej som hon har till nytta när Lari ska tränas 🙂 Tack för idag, vi ses snart igen 🙂

Med var Tova, Freja, Spira, Stina, Tali, Porter och Lari. Jag skulle ta en ståbild på Lari och där ser man i pälsen hur det blåser 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.