Dessa ankor

Dessa ankor

Igår kväll ville inte ankorna gå in, hur jag än lockade så simmade dom bara och hade det gott. Det är alltid oroligt när jag inte får in dom för räven kan komma på besök.

Så gick jag, denna morgon, för att titta till dom men dammen var tom. Å nej, har det blivit som jag befarat? Det blir till att gå runt överallt för att locka på dom men ingen anka i sikte.

Det blev till att gå in i ladugården, men det kändes inte rätt. Hur skulle dom kunna vara där? Döm om min förvåning, där var dom ? Lite vilsna så dom ut men lovade dyrt och heligt att dom aldrig ska göra om detta. Hoppas verkligen att dom håller vad dom lovat.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.