Karda ❤️

Karda ❤️

När Minna åkte hem under påsk så tog dom Karda med sej. Nu skulle dom få rå om varandra och bara ha det gott ihop. Efter några dagar märks en förändring hos Karda, mindre glad och har sämre matlust. I lördags på morgonen hade hon 40 grader i feber så det blev en tur till djursjukhuset.

Karda blev kvar med dropp och provtagning. Hon fick antibiotika så febern försvann men sänkan bara steg för att ligga på strax över 200. Veterinären har sökt med ljus och lykta men hittade ingen orsak till besvär. Igår var Karda så mycket sämre att vi inte kunde låta det gå längre. Hon fick somna i Minnas knä.

Det här är varje hundägares mardröm, när den dagen kommer och vi måste släppa taget men det är ett ansvar vi har mot vår vän.

Jag skickar en extra kram till Minna och en kärleksfull sådan till Karda ❤️ Hälsa till familjen som väntar på dej vid regnbågens början. Jag tänker på er alla ❤️

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.