Uppmärksam

Uppmärksam

Det är mycket bus och lek i FinaStina så hon får hålla på och greja i mångt och mycket. Dock måste det finnas stunder av allvar då hon ska lyssna på mej. Under promenaden är det perfekt med att få gå lös och nosa, inte gå in i trädgårdar, löst fotgående och koppel på. Mycket kan man få till när miljön så tacksamt erbjuder olika moment för det måste vara roligt också. Hon går riktigt fint vid min sida och då ska hon känna att jag är mycket nöjd ❤️

Väl hemma visar Jenna stort intresse under en plåt som ligger intill maskinhallen. Jag blir nyfiken såklart och fotar rätt in. Jaha, där ligger en anka och lägger ägg. Det var ju inte den bästa av platser…….

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.