Vilken helg

Vilken helg

Nu är årsträffen över, men så bra vi haft det. Vi delade, igår, upp oss i tre grupper. Alla har fått övningar i rallylydnad, viltspår och apportering. Både Susanne, Torbjörn och jag har varit mycket nöjda över allas insatser på våra stationer. Det märktes på ägarna att dom var väldigt nöjda också ❤️ Det kom även blivande valpköpare och Eva som haft hund från mej förut ville återuppleva gemenskapen ❤️

Jag har trimmat Birr och Leia och fick som tack själv en klippning, tack för det Camilla ? Saga är uppflyttad till lkl 2 och fick en uppskattningsdummies för det, grattis ?

På kvällen åt och drack vi gott och hade det sannerligen gemytligt. Önskar att alla hade stannat kvar men har full förståelse för att man behövde hem.

Idag blev det viltträning, mycket spännande att se vad Stinas syskon tyckte om det. Lite trevande i början men det gick fort över ?

Det har varit 11-månaders hundar, 5 stycken ur senaste kullen, och så rullar åldrarna på till pigga Zelda som är fyllda 10 ❤️ Så roligt att få se er alla och att även äldre hundar är med och jobbar på ? Varmt tack för att ni och som vanligt kommer jag att leva på detta länge ?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.