Tjocker mage

Tjocker mage

Zepp fick ett spår som jag fixade igår. Mycket beröm fick han när klöven var hittad och det ska han ju ha ❤️ Nu blir det uppehåll med det mesta för fullt fokus ligger på Freja.

Hon är rätt stånkig så det blir inte långa promenader utan vi går väldigt kort men oftare. Foder smakar sådär men allt annat slinker ner om än i mindre mängder. Jag skämmer bort henne med en del godsaker för det tycker jag man ska göra ? Vet själv hur jag var helt manisk på jordnötsringar när jag väntade dottern så det är full förståelse för henne. Kände valprörelser i den tjocka magen och det är väldigt speciellt ❤️ Snart kommer det att synas när dom sparkar. Det blir gärna att jag bara sitter och stirrar på magen, lika fascinerande varje gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.