Svettigt

Svettigt

Det blev en varm promenad på morgonen, riktigt svettigt. Lätt att förstå för nu kommer urladdning med åska. Hade tänkt handla men vill inte åka hemifrån när det är oroligt i luften, jag kan göra det i morgon.

Freja har börjat gräva lya under trappan, jag sa att det inte är en god idé. Bättre att boa in sej i valplådan. Nu är det bara ca en vecka kvar! Ska bli spännande och skönt för alla att väntan snart är över. Ju mer som händer när allt är igång så blir det mer uppdateringar här på bloggen. Sen hör jag av mej så fort jag kan ?

Är det någon som har täcke man ändå tänkt slänga så tar jag tacksamt emot det. Perfekt att ha i valplådan, mjukt och gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.