Grattis

Grattis

Libra/Figovalparna fyller 8 år idag, stort grattis till er <3

Valparna börjar så smått att kissa på tidning men det är helt ok att bajsa på golvet bara man är utanför täcket 🙂 Snart är dom jätteduktiga på detta. Freja har mått lite dåligt i natt och hade ingen matlust i morse men efter skogsturen så åt hon mat vilket känns skönt. Det var dags att klippa klorna på dom stora men då fick Freja bråttom ut för att se till sina små 🙂 Jag fick gjort dom andra och då kom hon tillbaka, godis är ju gott och det får man när det är klart <3

Freja tycker inte om när Birgitta har varit och kollat valparna och åker, då saknar hon henne. Det löste jag med att hon kommer när vi är i skogen och åker före vi kommer hem. Klart att Birgitta vill se dom små så det här blev väldigt bra 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.