Ståbilder

Ståbilder

Då är det gjort, att ta ståbilder på busebarnaa 🙂 Birgitta hjälpte mej att fota medans jag kämpade för att få dom att stå snyggt 🙂 Det är inget vi tränat särskilt mycket, det finns roligare saker att göra med dom men dom behöver även denna träning vilket visar sej när dom framöver ska trimmas. Att vara van att stå på bord måste dom kunna. Nåväl, jag blev ganska nöjd med bilderna även om dom säckar lite med bakbenen så ryggen inte blir så rak som den är. Är väldigt nöjd med dom på alla sätt, mina godingar som snart åker till sina nya hem. Det blir en tuff dag men jag vet att dom får det bra så det hjälper en del.

Röd Eir, Orange Kyra, Svart valp Balder, Silver Vidar o mörkblå Frej.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.