Sådärja

Sådärja

Då är onsdagsträningen igång igen ? Så himla skönt att få hålla på med det vi gillar bäst. Lari, Porter, Freja, Tali och Stina var med men även lilla Eira fick kolla vad vi gjorde.

Hela träningen flöt på som den skulle och vi var nöjda med uppstarten. Så skulle Porter få en sista markering vilken hamnar i ett jordgetingbo. Det kunde vi inte veta och stackars Porter fick en massa ilskna getingar i pälsen. Vi skyndade oss därifrån för att se över och få bort alla kräk. Ett så himla dumt avslut på dagen men nu är dom igång så se upp i skog och mark. Hädanefter ska jag alltid ha med tjocka handskar och kam.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.