Gamla synder

Gamla synder

Vi börjar, som vanligt, med lite stor pinnelek. Vi roar oss på olika sätt ? På ett ställe i skogen finns ett gammalt fårstängsel. Det syns dåligt och är mycket lurigt för folk och fä. Gamla synder som ingen vill ta tag i. Vi tar det försiktigt och är heller inte i det området så ofta.

Förra året fick jag se en massa hasselnötter i min häck. Där finns en buske men jag trodde det behövdes fler för att det skulle bli nötter. I år har jag haft koll hela tiden och sett fantastiskt fina sådana, dom skulle jag försöka torka. Nu var det dags att skörda men det var väldigt svårt att få syn på dom. Hittade några på marken så jag körde in huvudet i busken och fick se att jag inte var ensam om att vilja ha dom. Skit också! Får väl vara nöjd med det jag lyckas få men nästa år……

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.