Men Stina

Men Stina

En fin morgon med en härlig promenad…. ända tills…. Stina låste på äckelpäckel att äta. Det höll på mest hela turen så jag gjorde vad jag kunde för att hon inte åt en massa. När vi närmar oss hemmet vill hon bada i en liten damm, helt ok men…. när jag är hemma är hon inte med, kommer inte när jag kallar utan bara håller på med sitt ? Jenna och Tali vet direkt när jag är sur och väldigt tacksamma att det inte gäller dom. Utan att jag behöver säja något stannar dom kvar – gå du, vi väntar. Halvvägs till byn ser jag Stina som inte tittar på mej. Jag undrar vad 17 hon håller på med, enda gången jag pratar oavbrutet med skarp röst och verkligen talar om vad jag tycker. Hon försöker fjäska men den gubben går jag inte på. Hundar kommer in i sina perioder då öronen stängs men jag anser att dom ska veta att det inte är ok ändå. Vi kom tillbaka till dom rediga vuxna och gick in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.