Premiär

Premiär

Söndagsträning. Först började vi med valparna som fick testa på spår. Blod och klöve drogs och som dom jobbade med näsan 🙂 Helt underbart att se dessa fyra unga individer bara ta sej ann det 🙂 Visserligen korta spår men det var bara ett test, ett mycket lovande sådant.

Så var det invigning av min kastarhistoria 🙂 Började med enbart skott och vi kastade själva, skotten kom slumpartat. Så blev suget för stort så jag laddade med tre dummisar och rackarns vad dom for iväg 🙂 Glädjen var enorm över denna mackapär, bara fantasin som stoppar. Stort tack till er alla som kom idag, vi ses snart igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.