Vilken lördag

Vilken lördag

Igår började dagen med träning för Ture och Stina. Så skulle vi till skogen för att grilla korv med barnen men då började jag förstå att något var på G. Marschaller var tända utefter skogsvägen, en stor brasa var tänd och drycker stod på ett bord. Då insåg jag att vi blir nog fler än bara familjen och Sussie o Tomas. Så började en massa goda vänner strömma in 🙂 Vi hade ett fantastiskt väder och värmen spred sej från den stora elden. Så många goa skratt vi fick, helt underbart och jag bara njöt. Mörkret sänkte sej och det var så mysigt men allt roligt har ett slut så efter många härliga timmar ihop med er alla så var det dags att bege sej hemåt. Stort varmt tack för att ni kom, den dagen kommer jag att minnas länge 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.