Busebarna

Busebarna

Kyra kom för trimning och även Bosse passade på att titta hit. Vi tog lite ståbilder och vill gärna ha dom bättre 🙂 men eftersom Helena vill se dom så kommer det bilder på godingarna ändå. Vi testade även lite apportering där dom har mycket att lära vilket är precis som det ska vara. Tänk på att dom fortfarande är väldigt unga så kräv inte för mycket av dom. Jobba vidare med stadga, sitt stanna kvar, det har dom nytta av hela livet. Allt annat tar vi allt efter mognad. Tänk på att man kan inte lära ett ettårigt barn att cykla, samma här. Lovande busebarn som ni ska lära känna och även det tar tid med alla ”perioder” som dyker upp. En spännande framtid går till mötes 🙂

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.