Annandagen

Annandagen

Julen ska vara mysig och det hoppas jag att den varit för er allihop. Här saknade jag Jonas med familj men arbete gjorde att dom inte kunde komma, då är det tur att det finns telefon så vi kunde önska varandra en God Jul. Barnbarnen var förväntansfulla och undrade om Tomten skulle komma vilket vi pratade massor om 🙂 Så helt plötsligt var han där utanför, barna tjöt av glädje och ville bara att han skulle komma in. Lyckan var total och när Tomten gått fick dom öppna sina paket och leka, sedan skulle vi se på Kalle Anka och äta julgodis. Nu är dom åter hemma hos sej och vi tar det lugnt eller? 🙂 Det blev en tur till trimrummet så Jenna och Stina är Nyårsfina, strax ska Tali gås över så är dom redo för ett nytt år som ska firas hos goda vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.