Fredag

Fredag

Jag har oväsen i mitt ena öra och har så haft en tid. Det kommer och går så jag tror inte det är ren tinnitus men just nu är det rätt kärvt och jag känner mej lite yr.

En tur till skogen blir det i alla fall även om mitt tempo är lågt så får kompisarna ❤️ sitt.

FinaStina kan få för sej att inte komma till bilen, hon vill stanna en stund till. Då stannar hon en bit in i skogen och står blickstilla, hoppas på att jag inte ska se henne. Stööön, bara att gå ut igen till henne, hur jag än lockar så rör hon inte en fena. Att bli arg är en dålig idé så jag går emot henne och när jag är nära nog hoppar hon till och ser ut att säja – Där är du ju, jag undrade vart du tog vägen ? Så pratar vi lite och hon springer före för att hoppa in i bilen till dom andra, så sitter hon där och väntar. -jasså kommer du nu? Som sagt, det är aldrig tråkigt med FinaStina ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.