Sista dagen

Sista dagen

Det är det, i alla fall på denna jaktsäsongen om man bortser från vildsvin. Vi åkte iväg för att jaga hos en god vän, inga stora marker så det är perfekt för mina hundar.

Eftersom inte Doris var med så fick FinaStina pejlen, riktigt spännande att se hur hon jobbade i marken. Vi började stöta en bit åt ena hållet för att sedan gå runt allt och ta från norr och gå mot där vi började. Dom täcker marken oerhört väl så det är inte mycket, om än något, dom missar.

Jag såg ett spa som grisarna använder, såg ju mysigt ut ? När jag hittade skallen från en älg där hornen var täckta av snören blev jag mycket upprörd. Vilket onödigt lidande. Vad jag tycker om detta egentligen går inte att skriva.

Jag tog en skärmdump på GPSen och ser nöjt hur FinaStina ❤️ jobbat. Självklart har Jenna och Tali gjort sitt och likt bilden på dom så är dom oftast åt var sitt håll när dom stöter. Tack för hjälpen ❤️ denna säsong.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.