Ännu närmre

Ännu närmre

Tempen har nu börjat sjunka men ska ner ännu mer så förarbetet sätter igång. Hon åt lite frukost men sista målet var orört. Kanske att valpningen är igång i natt eller imorgon, det får ta sin tid ❤️ Hon mår prima så allt är som det ska ❤️ Dock vågar jag inte ha henne lös ute ifall hon får för sej att söka lya, då kan det gå undan när instinkten slår till.

Jag vill inte lämna henne men eftersom jag vet att jag ska hålla mej nära så blev det en snabbis till skogen. Nu viker jag inte från hennes sida och Saga känner sej väldigt trygg med mej så nu är det bara att vänta ❤️

Händer det något nytt så blir det uppdatering så håll koll ❤️

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.