Hemma igen

Hemma igen

Det blev en turbulent dag. Jag tyckte inte att värkarbetet var tillräckligt starkt så jag ringde min veterinär för att rådfråga. Dessutom kom det mossgröna flytningar och det är inte bra. För att korta ner historien så började vi med dropp som främjar värkarbetet, efter röntgen så visste vi att det fanns tre valpar i magen. Efter mycket möda kom så en valp fram men sen var det stopp trots allt.

Beslut togs om kejsarsnitt. Dom sista två valparna levde och fick omvårdnad. Det blev tre hanar och en tik alla stora och starka. Saga ❤️ mår efter omständigheterna bra och tar väl hand om sina valpar. Nu är både hon och jag trötta men ändå nöjda. Nu ska dessa busebarn ha det allra bäst och Saga ❤️ skötas om. Oavsett hur en valpning går så står alltid tikens väl o ve i första rummet. Men nu har jag en liten familj att se till och det känns gott.

I morgon blir det en ny rapport ❤️ sköt om er ❤️

12 kommentarer

 1. Anna-Lena

  Usch, vilken pärs!!! Så skönt att allt slutade bra till slut och att Saga och valparna mår bra!
  Här är vi så otroligt stolta att få vara delaktiga i denna lilla familj???❤ Ska bli så kul att följa dem framöver!
  Nospussar ifrån pappa Guinness och mej?

  1. Karin Torstensson

   Allt går inte på räls, för någon av oss men allt blir till erfarenhet. Sitter och lyssnar på de små när dom diar, harmoni och hoppas att det fortsätter så ❤️

 2. Jo Andréasson

  Fint att få möjligheten att följa med på distans via bloggen. Väldigt fina bilder och väldigt nervöst när bloggen blev tyst igår. Tack för lugnande besked och bilder på Saga och valpisarna ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.