Så tråkigt .

Så tråkigt .

Det är inte alltid en dans på rosor när man håller på med uppfödning. Ibland blir det inte alls som man tänkt och då gör man det bästa av situationen. Lilleman, som jag insåg var han som kom via snitt eftersom han hade en vit fläck på bringan, klarade sej inte. Han fick ytterligare lite mat men verkade svagare, efter en stund somnade han in. Så himla trist, lille gubben ❤️ Övriga äter friskt men jag övervakar för säkerhets skull.

Mitt i allt så har Tali börjat löpa. Hon kommer att paras om ett litet tag. Hon har haft en rejäl kull sedan förut så jag hoppas verkligen att det blir bra ❤️

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.