Glad Påsk ?

Glad Påsk ?

Busebarna växer sannerligen så det knakar ❤️ Så starka och fina ? Saga är en bäddare så att ha täcke i lådan är uteslutet, rent farligt om hon bäddar över valparna. Kom på att jag nog har en dyna som skulle passa och den blev perfekt ? Då kom nästa fundering, eftersom dynan är tjock så blir det inte mycket låda kvar på höjden. Står Saga utanför och nosar över dom små så är risken stor att dom lyckas kravla sej över, det får heller inte hända. Det var bara att fixa en krage till, Saga tar sej över utan problem så nu är lugnet återställt. Man ska alltid ligga steget före ?

Här blir det en lugn Påsk, barn och barnbarn får hålla sej hemma, så även vi. Hoppas ni alla lyssnar på råd vi får så allt kan återgå till det normala igen. Glad Påsk ? till er er alla, kram ❤️

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.