Busebarna

Busebarna

I det stora hela får jag vara tacksam för att mina hundar är pigga och glada ? Även om jag känner lite bitterhet fortfarande så är det bara att ta sej i kragen.

Jag har busebarna att njuta av. Dom är så duktiga med att gå ut och göra sitt så dagtid är det inte mycket att städa inne ❤️ Saga börjar bli lite trött på dom och har inte alls lust att ge di även om dom tycker att det är en bra idé. Hon har svårt att komma ifrån dom så jag hjälper henne ut ur hagen. Saga vill väldigt gärna ha deras leksaker men det är faktiskt deras, om det har vi olika åsikt ?

Winston fick besök av sina ägare i söndags så det är några bilder från mötet som jag fick av Johanna ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.